Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۴۰ درصد دانش آموزان مازندرانی که از اول آذر به صورت حضوری در کلاس‌های درس حاضر شدند نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و کرونایی بی‌تفاوت و بی‌اعتنا هستند.

به گزارش برنا مازندران ، دکتر قاسم اویس اظهار داشت: براساس پایشی که از سوی خانه بهداشت مناطق روستایی و شهری مازندران از اول تا چهارم آذر انجام شد ۴۰ درصد از مجموع ۵۲۰ هزار دانش آموزان مازندرانی نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و همچنین رعایت فاصله ۲ متری هر یک از دانش آموزان از یکدیگر در کلاس‌های درس بی‌توجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: در روزهای گذشته از مجموع چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه در استان، یک‌هزار و ۱۵۵ مدرسه به دلیل بی‌توجهی به قوانین کرونایی از سوی مراکز بهداشت در شهرستان‌های مازندران تذکر کتبی دریافت کردند که ادامه این بی‌اعتنایی‌ها می‌تواند، کلاس‌های درس را کانون اصلی شیوع کرونا ویروس کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: استفاده نکردن از ماسک در کلاس‌های درس مهم‌ترین نقض قوانین کرونایی در مدارس مازندران است و در صورتی که مُحصل در زمان حضور در کلاس درس ماسک به همراه ندارد، مدیر یا معاون مدرسه موظف به اعطای ماسک به دانش آموز است.

اویس ادامه داد: ۳۵۰ مدرسه در استان مازندران در فهرست مدارسی که ۲ مرتبه از سوی مراکز بهداشت منطقه‌ای مازندران که به دلیل نقض قوانین کرونایی تذکر کتبی دریافت کردند، قرار دارند که در صورت ادامه نقض ضوابط کرونایی، این مدارس دیگر مجاز به تحصیل دانش آموزان به صورت حضوری در کلاس‌های درس نخواهند بود.

وی گفت: وضعیت دریافت واکسن کرونا در بین گروه هدف ۱۲ تا ۱۸ سال دانش آموزی در مازندران باتوجه به زمان‌بندی‌های انجام شده، خوب نیست و قرار بود تا اول آذر سال جاری، تمامی ۳۵۸ هزار دانش آموز واجد شرایط استان دُز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کنند که این رقم اکنون حدود ۷۳ درصد است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: تا ۲۰ روز آینده دانش آموزانی که دُز دوم واکسن کرونا خود را دریافت نکرده باشند، حضورشان در مدارس و کلاس‌های درس ممنوع است.

اویس اضافه کرد: از اول آذر تا چهارم آذر سال جاری براساس آمار نفر روز، سه هزار و ۴۵۰ دانش آموز مازندرانی باوجود آنکه از قبل برای حضور در مدرسه اعلام آمادگی کرده بودند به دلیل داشتن علائم ویروس کرونا از حضورشان در کلاس‌های درس ممانعت شد.

وی خاطر نشان کرد: وضعیت باثبات شیوع کرونا ویروس دراستان مازندران بسیار شکننده است و اگر قوانین کرونایی در مراکز تجمعی به ویژه در مدارس رعایت نشود در آینده نزدیک شاهد شیوع گسترده کرونا و ابتلا محصلان به این ویروس خواهیم بود.

از اول سل جاری ۴۳ هزار معلم و ۵۲۰ هزار دانش آموز در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه مازندران همزمان با سراسر کشور فعالیت خود را به صورت حضوری در کلاس‌های درس آغاز کردند .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ماسک دانش آموزان مدرسه ویروس دانشگاه علوم پزشکی معاون دانش آموز استان مازندران علوم پزشکی معلم مدارس مازندران کرونا مدارس مازندران کلاس های درس قوانین کرونایی دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته